HOME  
     
  Heideveld voor U  
     
  Materialen  
     
  Technieken  
     
  Nieuws  
     
  Projecten  
     
  Over Heideveld  
     
  Contact  
     
  Route  
     
  Heideveld Polyester b.v.  
 
Wij het werk, u de ontspanning
Het idee

 

Juist in deze sector zijn de series niet te groot, met 10 tot 30 stuks heb je het meestal wel gehad. Daarnaast is natuurlijk de enorme vormvrijheid een argument om voor polyester te kiezen. Verder zijn de decoratiemogelijkheden legio. Dat levert unieke producten op die hun aantrekkingskracht op uw klanten niet zullen missen. Op deze pagina ziet u daar enkele voorbeelden van. De foto's zijn weer aanklikbaar voor een vergroting

Een perfect eindproduct
Blank, gestructuurd product
Links en rechts ziet u verschillende stadia van een door ons geproduceerd onderdeel van een kermisattractie. Het is de "Drunken Barrell" die dan ook dronken beweegt. De sterkte die daarvoor nodig is kan door polyester worden opgebracht. Wij maakten de kuip met houtstructuur en decoreerden het zo dat het pas van heel dichtbij van echt te onderscheiden is.
De binnenzijde
Dubbelgekromde vormdelen

Voor de firma Yalp produceren wij de bogen voor hun "YalpSonic". Het is een leuk voorbeeld van een tegenlossend product dat eigenlijk niet uit een mal gehaald kan worden. Door op de juiste plaats een deling aan te brengen en de onderdelen op de juiste manier aan elkaar te maken ontstaat een naadloos product waarvan de deling vrijwel niet terug te vinden is. Met het maken van delingen op onze manier hebben wij een naam verworven en die houden we hoog!

 

Ontspanning ten top!
Vezelversterkt polyester kan veel hebben!
Voor Vekoma maakte wij al meerdere malen deze body voor hun motorride achtbaan. Het is een achtbaan die in een tel optrekt tot 70km per uur. Dat daar forse krachten bij vrijkomen spreekt voor zich. Door op de juiste manier het polyester aan het stalen frame te bevestigen is de levensduur verzekerd.
Meerdere kleuren zijn mogelijk