HOME  
     
  Heideveld voor U  
     
  Materialen  
     
  Technieken  
     
  Nieuws  
     
  Projecten  
     
  Over Heideveld  
     
  Contact  
     
  Route  
     
  Heideveld Polyester b.v.  
 

 

Wie we zijn en wat we doen ... ...
Het pand in aanbouw, Klik voor een vergoting

WIE

In 1970 is Fa. J. Heideveld opgericht door de heer en mevrouw Heideveld. In 1990 zijn de heren Heideveld en Gelderman onder de naam Heideveld polyester vof verder gegaan. Door het pensioneren van de heer Heideveld in 1995 is Heideveld polyester in zijn geheel overgenomen door de heer Gelderman. Later is de rechtsvorm b.v. aangenomen. Het gezamenlijke personeel bouwde de know-how op waar we als bedrijf trots op zijn.

 

WAT

Om een product van vezelversterkt polyester te kunnen maken is een model en een mal nodig, soms wordt ook een prototype gevraagd. Meestal wordt er wel gebruik gemaakt van een staalconstructie. het hele traject, van modelmaken tot en met het afmonteren, kunnen wij voor u verzorgen. Wij doen dat al jaren. Onder projecten zult u zowel oude als nieuwe foto's herkennen die dat onderstrepen.

 

 
 

 

WAAR

Wij zijn gevestigd in Heerde, aan de rand van de mooie Veluwe, vlak onder Zwolle. De precieze gegevens vindt u op de pagina Route. We zijn begonnen met één fabricage hal zoals u linksboven ziet. Daar hebben we later een tweede bijgezet en daarmee zijn we op de grootte die we voorlopig willen behouden.

WANNEER

Wij zijn geen groot log bedrijf. Onze huidige bedrijfsomvang maakt ons flexibel waardoor we meestal op het door u gewenste moment in uw project kunnen duiken.

Het pand voor de uitbreiding, klik voor een vergroting
 

 

WAAROM

Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat volledig draait op eigen vermogen. Daarnaast vinden wij dat iedere werknemer met plezier zijn werk moet kunnen doen. Naar onze overtuiging is dat niet alleen goed voor de werknemer zelf. Want al staat dat belang voorop, een tevreden werknemer levert goede producten en daar hebt u dan weer baat bij. Wij zijn dan ook een persoonlijke, platte organisatie. Als u ons belt zult u dat merken.

Ons huidige pand, klik voor een vergroting