HOME  
     
  Heideveld voor U  
     
  Materialen  
     
  Technieken  
     
  Nieuws  
     
  Projecten  
     
  Over Heideveld  
     
  Contact  
     
  Route  
     
  Heideveld Polyester b.v.  
 

 

Polyester bedrijven zijn traditioneel actief in de bouw
Klik voor een vergroting

Voor ons is dat niet anders. Op de foto's links en rechts ziet u voorbeelden van projecten die wij samen met Poly Products hebben gerealiseerd. Voor architecten is de grote vrijheid in vorm interessant. De sterkte-gewicht verhouding is uitstekend te noemen en natuurlijk zijn de kosten van het onderhoud vele malen lager dan de traditionele materialen.

Dat laatste was een sterk argument om de 300 meter luifels die wij binnenkort gaan maken in polyester uit te voeren. Normaal worden zulke luifels in het goedkopere plaatstaal uitgevoerd. Maar het gemak, en de lage kosten van het onderhoud gaven de doorslag. Dit project gaan we maken in samenwerking met de firma Groothuis modelmakerij. Foto's houdt u nog tegoed!

Verder is voor het realiseren van bijzondere betonbekistingen goed om de pagina modelbouw te bekijken!

Klik voor een vergroting
Klik voor een vergroting

YST

Ook is voor de architect ons YST paneel van belang. We hebben dat in eigen beheer ontwikkeld en geschikt gemaakt voor verschillende toepassingen. U kunt denken aan scheidingswanden, tafelbladen of deurpanelen. Hiernaast ziet u wat foto's om u vast een idee te geven. Als u erop klikt ziet u een vergroting. Het informatieblad kunt u hieronder downloaden.

YST infoblad Nederlands

YST infoblad Engels

  Klik voor een vergroting